LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Του έβαλαν βόμβα στο χωράφι πριν από δύο χρόνια

Σε εγκληματική ενέργεια με την τοποθέτηση παγιδευμένου εκρηκτικού μηχανισμού, αποδίδεται απο τις αστυνομικές αρχές η έκρηξη που σημειώθηκε στον κήπο σπιτιού στο Καστέλι Κισάμου η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 59χρονου Χανιώτη.  
Oι αστυνομικοί που διενεργούν τις έρευνες, κατέληξαν στην ανθρωποκτονία απο πρόθεση με στόχο .....


τον 59χρονο ή την ηλικιωμένη μητέρα του η οποία διαμένει μόνιμα στο συγκεκριμένο σπίτι, στο οποίο είχε τοποθετηθεί βόμβα και πριν απο δύο χρόνια.  Ο 59χρονος, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην πόλη των Χανίων όπου διατηρούσε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, πήγαινε τακτικά στο σπίτι στο Καστέλι Κισάμου, όπου διαμένει η μητέρα του.  Έτσι συνέβη και το απόγευμα της Κυριακής 2/9, όταν βγήκε στον κήπο μαζί με την μητέρα του για να μαζέψουν μπάμιες.   Κάποια στιγμή η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι και ξαφνικά, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, μια ισχυρότατη έκρηξη έβγαλε όλους τους περίοικους απο τα σπίτια τους.
Να σημειωθεί πως ο 59χρονος, είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης πριν απο δύο περίπου χρόνια, όταν είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του, το οποίο τότε ήταν στο στάδιο της οικοδομής.

Επιπλέον απο πολλούς εκφράζονται υπόνοιες πως ίσως δεν είναι άσχετη με το θέμα και η πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά η οποία είχε εκδηλωθεί σε σημείο κοντά στο σπίτι του 59χρονου στα Μαρεδιανά, τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου