LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Επιχείρηση της ΔΑΕΕΒ στον Βόλο

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής κάνουν φύλλο και φτερό δύο δωμάτια στο ξενοδοχείο «Αργώ» στο κέντρο του Βόλου, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία -προφανώς γενετικό υλικό και αποτυπώματα- για τους συλληφθέντες στη Βέροια, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέμειναν στο εν λόγω ξενοδοχείο πριν επιχειρήσουν τη διπλή ληστεία.....

Στα δωμάτια του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στην οδό Δημητριάδος και λίγα μέτρα από το λιμάνι, κατέλυσαν στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2013 μέλη της ομάδας που διέπραξε τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Τα δύο δωμάτια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νοικιάστηκαν από τον συλληφθέντα Δημήτρη Πολίτη με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, που ανήκουν σε 20χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου της Κρήτης.

Οι νεαροί φέρονται να κουβαλούσαν τσάντες και σακίδια, πιθανόν με όπλα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν μαρτυρίες και ντοκουμέντα από τις κάμερες στο ίδιο σημείο, ώστε να συνθέσουν τις κινήσεις των δραστών και να ανακαλύψουν στοιχεία για τα οχήματα που χρησιμοποίησαν.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2011 είχε εντοπιστεί στην οδό Ελλησπόντου στον Βόλο «γιάφκα» της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Σύμφωνα με την αστυνομία, σε συνέχεια των ερευνών, τα αποτυπώματα του συλληφθέντα για συμμετοχή στη ληστεία που σημειώθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2013 Ρωμανού Νικολάου του Γεωργίου και της Παυλίνας Νάσιουτζικ ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που ανευρέθηκαν σε κινητά αντικείμενα-πειστήρια στο εν λόγω διαμέρισμα, καθώς και με αποτυπώματα σε σταθερά σημεία διαμερίσματος επί της οδού Σαπφούς 182 στην Καλλιθέα Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου