LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Νονοί» με όπλα και ναρκωτικά συνελήφθησαν στο Αγρίνιο

Γερό χτύπημα  στα κυκλώματα της νύχτας κατάφερε  η Ασφάλεια Αγρινίου συλλαμβάνοντας  πέντε επίδοξους «νονούς» που  τα έκαναν γυαλιά-καρφιά σε  ένα μπαρ στο κέντρο της πόλης και σε άλλο ένα στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, απαιτώντας από τους ιδιοκτήτες να τους δίνουν 200 ευρώ την εβδομάδα για να τους παρέχουν «προστασία»! Άλλοι πέντε συνεργοί τους αναζητούνται από τους αστυνομικούς.Οι επιχειρηματίες  έκαναν αυτό που θα έπρεπε να κάνουν όλοι… Ειδοποίησαν την......


 Αστυνομία και έδωσαν την περιγραφή της μαύρης BMW με την οποία κινούνταν οι δράστες. Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση και οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το αυτοκίνητο των υπόπτων σε ένα δρόμο της πόλης και τους ακινητοποίησαν σημαδεύοντάς τους με τα όπλα τους.

Οι τέσσερις  επιβάτες ηλικίας 34, 30, 28 και 28 χρόνων, δυο κάτοικοι Αγρινίου και δύο Βορειοηπειρώτες κάτοικοι Αθήνας, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια. Στα σπίτια τους βρέθηκαν και ένα αυτόματο τύπου Scorpion με 25 σφαίρες στη γεμιστήρα, 18, 8 γραμμάρια κοκαΐνης και 14 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα αβολίδωτο φυσίγγιο, 1.135 ευρώ, εννέα κινητά και ένα πλήθος κάρτες sim ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν κάπου κρυμμένο το υπόλοιπο οπλοστάσιό τους.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη και ένας 25χρονος που είχε συλληφθεί ξανά προ ημερών σε καφενείο στο Καινούργιο επειδή οπλοφορούσε παράνομα, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος παρ’ ότι είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους από τις φυλακές όπου εξέτιε ποινή για παλιότερες ένοπλες ληστείες! Άλλοι δυο έχουν προσαχθεί και εξετάζεται αν θα οδηγηθούν και αυτοί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

  AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου