LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Φωτογραφίες από την πανέμορφη Ρόδο που κάποιοι έτσι απλά ...τα παράτησαν

Στο σημερινό μας σημείωμα αποφασίσαμε να μην πούμε πολλά λόγια αλλά να αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν, και έχουν πολλά να πουν. Να μιλήσουν για την κακώς εννοούμενη νεοελληνική νοοτροπία κάποιων «πολιτών» και των δημοτικών και δημοσίων αρχών.....Δείτε τις φωτογραφίες



Αυτοκίνητο σε συσκευασία δώρου για κάθε αρμόδιο. Δίπλα στον Άγιο Παντελεήμονα.
Δυστυχώς προσπαθούμε πολλές φορές να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί για το άσχημο, ότι περιφρονούμε τους γύρω μας και ειδικά τους ανθρώπους που έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά να μας επισκεφτούν και να μας βοηθήσουν οικονομικά σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο για όλους μας.

Το παλιό γηροκομείο στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ορφανίδου μπροστά από τα ξενοδοχεία, προσφέρει μοναδική θέα στους πελάτες των ξενοδοχείων και όχι μόνο.
Θα μπορούσε κανείς να γελάσει με όλα αυτά που δημοσιεύουμε σήμερα ή και να κλάψει. Το ερώτημα είναι ποιος δίνει το δικαίωμα σε όλους αυτούς είτε ιδιώτες είτε φορείς να προσβάλλουν την αισθητική μας, το περιβάλλον και να πλήττουν την οικονομία του νησιού δυσφημίζοντάς το στα εκατομμύρια επισκέπτες.

Δε φτάνει το εργοστάσιο της ΔΕΗ, τα τελευταία τριάντα χρόνια παραμένει σταθερά στη θέση του και ο μύλος με το σήμα του ΚΚΕ για να μας θυμίζει ότι μερικά πράγματα δεν αλλάζουν στη χώρα αυτή.

Παλιό εργοστάσιο της ΚΑΙΡ: Η προβληματική εταιρεία δεν μπορούσε να το συντηρήσει. Η ΑΤΕ που είναι ο νέος ιδιοκτήτης όλου πλέον του συγκροτήματος θα κάνει κάτι ή θα το αφήσει να καταρρεύσει για να το εκποιήσει ευκολότερα;

Το παλιό κτήριο του ΙΚΑ είναι μνημείο σπατάλης και κακής διοίκησης.

Το βυτιοφόρο παραμένει στη θέση του μάλλον παράνομα χωρίς αδειοδοτήσεις με την ανοχή του λιμενικού ταμείου, της πυροσβεστικής και άλλων τοπικών αρχών εγκυμονώντας κινδύνους. Δίπλα του το ΚΟΝΤΙΚΙ ήρθε να συμπληρώσει το σκηνικό. Όπως φαίνεται σε λίγο θα είναι αξιοθέατο στο βυθό του Μανδρακίου.

Όποιος θέλει να τηλεφωνήσει μπορεί να περάσει πάνω από το αυτοκίνητο ή να καλέσει το γιατρό που είναι και ο ιδιοκτήτης του.

Πίσω από την Παναγιά του Μπούργκου, δίπλα από τις κοινόχρηστες τουαλέτες, ένα από τα σπάνια αξιοθέατα της Μεσαιωνικής Πόλης.

Έχουμε πόλεμο; Ναι, αλλά μόνο εναντίον της αισθητικής και του περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή της Κοιλάδας των Πεταλούδων (περιοχή Natura)

Οι τουρίστες ερχόμενοι και επιστρέφοντας βλέπουν τις πινακίδες και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο δρόμο. Μέσα στο αεροδρόμιο βλέπουν τα σκουπίδια δίπλα από το διάδρομο από τη μια πλευρά και το νεκροταφείο αυτοκινήτων και άλλων υλικών στην πλευρά της θάλασσας. Οι κανόνες του αεροδρομίου επιτρέπουν τέτοιες καταστάσεις;

Πάνω από έξι χρόνια τα ξύλα στηρίζουν τον τοίχο στην περιοχή Αγ. Φανουρίου

Το πολιτιστικό κέντρο με απευθείας ανάθεση της πρώην δημοτικής αρχής σε όλο του το μεγαλείο μέσα και έξω. Τι προτίθεται να κάνει η νέα δημοτική αρχή;

Το πολιτιστικό κέντρο με απευθείας ανάθεση της πρώην δημοτικής αρχής σε όλο του το μεγαλείο μέσα και έξω. Τι προτίθεται να κάνει η νέα δημοτική αρχή;

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου