LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Απογευματινές ώρες της 13-12-2010, στα Άνω Λιόσια από Αστυνομικούς του Τ.Α. Άνω Λιοσίων, συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για «Αποδοχή προϊόντων εγκλήματος».
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε μάντρα παλαιών σιδήρων, στη οποία εργαζόταν ως υπεύθυνος ο συλληφθείς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τεμάχια από επτά (7) συνολικά φορτηγά,

 που είχαν κλαπεί από διάφορες περιοχές της Αττικής, κατά τη διάρκεια του τελευταίου διμήνου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
.Πρωινές ώρες της 13-12-2010 στον Ασπρόπυργο-Αττικής από Αστυνομικούς του Τ.Α. Ασπροπύργου, συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Νιγηρίας, ηλικίας 41, 35 και 20 ετών, ένας(1) 42χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γκάνας και ένας (1) 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για «Εγκληματική οργάνωση»,«Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος» και «Διακεκριμένες κλοπές».
Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και αγόραζαν κλεμμένα οχήματα με σκοπό είτε τη πώλησή τους σε μάντρες παλαιών μετάλλων, είτε την διοχέτευση τμημάτων αυτών (ανταλλακτικών) σε χώρες της Αφρικής.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε έκταση που είχαν μισθώσει, στη περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα (11) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα τα οποία είχαν κλαπεί, από διάφορες περιοχές της Αττικής, κατά την διάρκεια του τελευταίου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου