LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Τελικά δεν είναι πυροβολισμοί αλλά κροτίδες…

Πως θα  περάσω την ημέρα μου σήμερα χωρίς Infotainment ?Θα αρκεστώ στην παρακολούθηση παλαιών εκπομπών . Μού είναι αδιανόητο να ζήσω, έστω και για 48 ώρες, χωρίς τις γνώριμες φιγούρες της τηλεόρασης.
Ακόμη χειρότερο δεν υπάρχουν πολιτικές ειδήσεις αφού όλοι οι πολιτικοί γνωρίζοντας την απεργία, δεν έκαναν και δεν είπαν οτιδήποτε που θα είχε το παραμικρό τηλεπαραθυράτο ενδιαφέρον. Δεν ξέρω σε ποιο σημείο του πλανήτη βρίσκεται ο πρωθυπουργός μας, για να μας κατηγορήσει ως διεφθαρμένους και δεν υπάρχει ένα κανάλι να τον εγκωμιάσει, να τον ενθαρρύνει έστω στην τιτάνια εθνική προσπάθειά του ! Έτσι δύο ολόκληρες ημέρες από την ζωή μου πάνε χαμένες χωρίς την έγκυρη, έγκριτη, αδέσμευτη και αντικειμενική δημοσιογραφία από τους άξιους εκπροσώπους της :
Ονοματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε ...........
Ευτυχώς όμως θα δώσει ο Θεός και θα ξημερώσει η Κυριακή , οπότε η ζωή μου θα επανέλθει στην γνώριμη καθημερινότητά της. Και η ζωή συνεχίζεται……

Ακόμα όμως κανείς δεν μου έχει δώσει την απάντηση ......Η απεργία γίνεται για τους χαμηλόμισθους ή για τους Υψηλόμισθους?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου