LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Να πιαστούν από μια τρίχα ......

Η εντολή της ηγεσίας της Ελληνικής αστυνομίας ήταν να σταλούν στο παλαιό μουσείο της Ολυμπίας οι κορυφαίοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να πάρουν μέρος στις έρευνες και να μπορέσουν να φωτίσουν την σκοτεινή αυτή υπόθεση της ληστείας των πολύτιμων εκθεμάτων.Οι έμπειροι αξιωματικοί ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους χώρους του μουσείου, του ............

προαυλίου αλλά και του δρόμου από τον οποίο φαίνεται πως διέφυγαν οι δράστες με την ελπίδα να ακακαλύψουν κάτι που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα των ληστών.
Έχουν σκεπαστεί σημεία με ίχνη από πατημασιές, ενώ ερευνήθηκαν και σημεία όπως ο πυλώνας με το σύστημα πυρόσβεσης απέναντι από το μουσείο όπου οι δράστες πιθανότατα να κρύφτηκαν ή ανέβηκαν για να παρακολουθούν κινήσεις στο μουσείο.
Επίσης εκεί που έσπασαν τις προθήκες οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία για να τα αξιοποιήσουν με την μέθοδο του DNA.

Οι άνδρες της ασφάλειας κάνουν συνεχώς μπλόκα σε κεντρικές διασταυρώσεις της περιοχής αλλά συνεχίζουν και τις περιπολίες από θαλάσσης, στην περίπτωση που πρόκειται για επαγγελματίες αρχαιοκάπηλους και θέλουν να διαφύγουν προς την Ιταλία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου