LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ψάρεψαν στην Νάξο Γερμανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος...Δείτε το βίντεο


Συνέλαβαν ύποπτο για επιθέσεις σε μετανάστες

Από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και το αντίστοιχο Γραφείο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής εξιχνιάσθηκαν τέσσερις υποθέσεις επίθεσης σε βάρος αλλοδαπών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Οι επιθέσεις αυτές έγιναν, η πρώτη στις 10 Σεπτεμβρίου 2012, σε κατάστημα στην ......

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από 130 μέλη των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, τα οποία μπήκαν στο μικροσκόπιο της τρόικας για αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό, βάσει της έκθεσης του ΔΝΤ και της Κομισιόν. Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων παρέλαβε πρόσφατα στοιχεία 130 υπαλλήλων οι οποίοι περιλαμβάνονται σε κατάλογο προσώπων που φαίνεται να έχουν εμβάσει ποσά σε ξένη τράπεζα. Οι έλεγχοι θα επεκταθούν και στις φορολογικές δηλώσεις των συζύγων τους.


Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία -αναζητούνται οι δράστες

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ανθρωποκτονία η οποία διαπράχθηκε την 30-12-2012 σε βάρος 45χρονου  σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου εργαζόταν, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, εκ των οποίων.....

Επιχείρηση για την σύλληψη δράστη ανθρωποκτονίας Αλβανού αστυνομικού

Συνελήφθησαν, μετά από συνεργασία με τις Αλβανικές Αρχές και οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 44 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, με σκοπό την έκδοσή τους στις Αλβανικές Αρχές, για αδικήματα που διέπραξαν στην Αλβανια .
Οι συλληφθέντες, βραδινές ώρες της 24-02-2013 εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια και πρώτες............

Δεν παίρνω για βόμβα μπας και προλάβω το αεροπλάνο ?

Με την κατηγορία της παρακώλησης συγκοινωνιών συνελήφθη ένας 55χρονος που τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας σε αεροπλάνο της Ολυμπιακής στο αεροδρόμιο της Κω, προκαλώντας καθυστέρηση μιάμισης ώρας στην πτήση.
Ο 55χρονος τηλεφώνησε στα γραφεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας και είπε ότι στο αεροπλάνο της πτήσης ΟΑ 739 που αναχωρούσε στις 7 μ.μ. Το βράδυ της Τετάρτης για την Αθήνα, υπάρχει.....

Επιχείρησαν να πιστώσουν σε τραπεζικό λογαριασμό εικονικό διεθνές έμβασμα ξένης Τράπεζας ύψους 650.000.000 ευρώ

Συνελήφθησαν χθεςστην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματός Καλύμνου, σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρία  άτομα και συγκεκριμένα ένας 63χρονος υπήκοος Γερμανίας, ένας 60χρονος υπήκοος Ρουμανίας και ένας 61χρονος Ελληνας , σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ?

Τη ζωή του έχασε ένα παιδί  έξι ετών σε ένα τραγικό δυστύχημα στην Αισύμη Αλεξανδρούπολης.
Το αγοράκι έπαιζε σε ένα σπίτι του χωριού και ξαφνικά μία στιγμή ένας παλιός τοίχος σπιτιού κατέρρευσε και πλάκωσε το παιδί.Ο 6χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αλλά ήταν ήδη αργά για τη ζωή του.



Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία με το αποψινό εύρημα στον Ασπρόπυργο. Μέσα σε ένα κανάλι της ΕΥΔΑΠ για μεταφορά νερού από το Μόρνο, εντοπίστηκε ένα ρουκετοβόλο όπλο μιας χρήσης, γιουγκοσλαβικής προέλευσης.Το όπλο ήταν λειτουργικό και έφερε ρουκέτα, έτοιμη για χρήση. Επί τόπου μετέβη κλιμάκιο πυροτεχνουργών, οι οποίοι το παρέλαβαν και το μετέφεραν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, όπου εξετάστηκε και στη συνέχεια παραδόθηκε σε πυροτεχνουργούς του στρατού.


Το πτώμα ενός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ηλικίας περίπου 25-30 ετών, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, σε δασική περιοχή, κοντά στην οδό Λεμπέση, στη Βαρυμπόμπη. Ο άνδρας έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και ο θάνατος του αποδίδεται από την Αστυνομία σε εγκληματική ενέργεια.


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τους δήλωναν ζωντανούς

Στα «δίχτυα» της Οικονομικής Αστυνομίας Αττικής πιάστηκαν δύο γυναίκες, ηλικίας 54 και 65 ετών, οι οποίες επί σειρά μηνών λάμβαναν παράνομα τις συντάξεις των νεκρών γονέων τους από το ΙΚΑ.
Η εξιχνίαση των συγκεκριμένων υποθέσεων έγινε στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών .....

Περίπου στις 15.15 ένα μίνι βαν που μεταφέρει κρατουμένους δέχθηκε επίθεση από περίπου 10 άτομα κοντά στο Πεδίον του Άρεως και συγκεκριμένα στην οδό Μαυροματέων. Το πουλμανάκι με κατεύθυνση την Ευελπίδων δέχθηκε επίθεση με πέτρες.


Νέα προθεσμία ζήτησαν και πήραν οι δύο συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού για την απόπειρα απόδρασης ενώ ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πιλότος του ελικοπτέρου. Από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στον ξενώνα στη Ζαγορά Πηλίου έγινε η ταυτοποίηση των δύο γυναικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο. Είναι γνωστές στις Αρχές, οι οποίες βρίσκονται κοντά στα ίχνη τους. Οι συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού θα απολογηθούν την Παρασκευή ενώ νέα προθεσμία αναμένεται να πάρει και ο βαρυποινίτης .


Η φωτογραφία είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί σε πολλά σημεία της Πρέβεζας.

Ο δρόμος «εξαφανίστηκε»

Την επιστροφή στο δήμο Θεσσαλονίκης των χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν θα επιδιώξει ο Γιάννης Μπουτάρης. Σχολιάζοντας την απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων για την ισόβια κάθειρξη που επιβλήθηκε στον πρώην δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε για μια απόφαση στην οποία αντικατοπτρίζεται το κοινό αίσθημα.


Εντοπίστηκε από την αστυνομία το πτώμα ηλικιωμένου στο υπόγειο του σπιτιού του στην περιοχή της Τούμπας. Η αστυνομία πραγματοποιούσε έλεγχο για να εντοπίσει δράστες για απόπειρα ληστείας στην περιοχή όταν ανακάλυψαν τον άτυχο άντρα. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, οι δράστες με την απειλή μαχαιριού λήστεψαν την γυναίκα του ηλικιωμένου και σκότωσαν τον ίδιο, πριν φύγουν τρέχοντας από το σημείο του εγκλήματος.



Στις δικαστικές φυλακές Διαβατών οδηγήθηκαν,οι τρεις καταδικασθέντες για την υπόθεση της υπεξαίρεσης - μαμούθ στον Δήμο Θεσσαλονίκης- ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Λεμούσιας και ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης.


Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο για Μ. Λεμούσια και τον Β. Παπαγεωργόπουλο, καθώς θεωρεί ότι έβλεβαν ακόμα και πριν από το 1999 που ξεκινάει το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, από άλλες θέσεις που κατείχαν. Τέλος, ο εισαγγελέας πρότεινε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και για τους δύο κατηγορούμενους, όπως και στον Π. Σαξώνη, οποίος και για τα άλλα δύο αδικήματα της πλαστογραφίας και της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων προτάθηκε να καταδικαστεί για 3 και 8 χρόνια αντίστοιχα.


Aρχισαν οι εκβιασμοί και οι μ@@@@@@ς


Εντολή στους εφόρους να προχωρήσουν άμεσα στην άσκηση ποινικών διώξεων σε κάθε φορολογούμενο με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ εφόσον έχει περάσει διάστημα 4 μηνών από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας εξόφλησής τους έδωσε ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χ. Θεοχάρης.

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης προχώρησαν σήμερα κάτοικοι και φορείς της Ιεράπετρας μοιράζοντας στην Αθήνα περισσότερους από 20 τόνους κηπευτικά. Παράλληλα, μαζί με τα κηπευτικά θα μοιράζονται και φέιγ βολάν με τα βασικά αιτήματα της τοπικής κοινωνίας που αφορούν στην αποψίλωση του Λασιθίου από υπηρεσίες.

Toν τεμάχισε και τον πέταξε στο ποτάμι

Άγριο έγκλημα, με θύμα έναν 48χρονο από τους Φιλιάτες, αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στο χωριό Κεραμάτες, στην Άρτα, μετά την ομολογία ενός 36χρονου, ότι τεμάχισε και πέταξε στο ποτάμι τον άτυχο άνδρα, οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Φιλιππιάδα στις 11 Φεβρουαρίου.
Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του θύματος, μετά την καταγγελία εξαφάνισης από τη μητέρα του, αξιοποίησαν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και κατάφεραν, τα ......

Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες, φερόμενοι ως συνεργοί του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού στην απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων.


Στο Τρίκλινο Κέρκυρας, (2) άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού παραβίασαν την εξώπορτα οικίας εισήλθαν σε αυτή και με την χρήση μαχαιριού τραυμάτισαν τον 65χρονο ιδιοκτήτη ελαφρά στο πόδι, ενώ αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη με μία πετσέτα στο πρόσωπό της βρέθηκε από τους αστυνομικούς ηλκιωμένη γυναίκα στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα το σπίτι του θύματος έφερε ίχνη αναστάτωση γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς της ασφάλειας στο ενδεχόμενο το κίνητρο του εγκλήματος να είναι η ληστεία. Την άτυχη γυναίκα βρήκε ο γιος της ο οποίος αμέσως ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές. Στο σημείο έσπευσε ιατροαδικαστής ενώ έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.




12 συλλήψεις για καλλιέργια χασίς


Τουλάχιστον 12 άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής κατά την   διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας στην Πυλία και την Τριφυλία Μεσσηνίας. Πρόκειται για μέλη δύο διαφορετικών εγκληματικών ομάδων, στα σπίτια των οποίων έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες χασίς και μια χασισοφυτεία… εσωτερικού χώρου..........

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο Κ. Μ είχε ενοικιάσει πριν από μερικούς εβδομάδες ένα ελικόπτερο ώστε να κάνει πρόβα, υπολογίζοντας τις αποστάσεις, καταμετρώντας μάλιστα και τους χρόνους για τις φυλακές Τρικάλων.


Oι δύο συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού, Κ.Μ και Λ.Λ, είχαν συμφωνήσει να λάβουν 50.000 ευρώ, έκαστος, προκειμένου να βοηθήσουν στην απόδραση του βαρυποινίτη.


Πλάνα από το ελικόπτερο της απόπειρας απόδρασης και πλάνα από το εσωτερικό που ελικοπτέρου με τα όπλα και τους κάλυκες.

Βίντεο από την μεταφορά Παναγιώτη Βλαστού Νοσοκομείο προς φυλακές


Χωρίς δεύτερη σκέψη .....

Λύγισαν οι αστυνομικοί διμοιρίας της ΥΜΕΤ από τη Θεσσαλονίκη, όταν αντίκρισαν έξι παιδιά στη Λάρισα να ζουν σε ένα παράπηγμα, νηστικά, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση, καθώς οι γονείς τους είναι άνεργοι και άποροι.
Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να βοηθήσουν. Οι αστυνομικοί από 12 έως τις 19 Φεβρουαρίου....

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο Τρικάλων, ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος κατά την πτώση του από την ανεμόσκαλα του ελικοπτέρου, τραυματίστηκε στο σαγόνι, τον ώμο και το χέρι


Στο ελικόπτερο που χρησιμοποίησαν οι συνεργοί του Βλαστού εντοπίστηκε σάκος με 32.000 ευρώ.

.

Ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα σε οικία στα Βριλήσσια. Συγκεκριμένα, οι δράστες εισήλθαν στο σπίτι στις 03.18 και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας


Τις είχαν για "ξεκάρφωμα"

google_maps_spain_prostitutes1.jpgΟι συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού, Κ. Μ και Λ. Λ, είχαν "ψαρέψει" από ροζ ιστοσελίδες τις δύο αλλοδαπές που επέβαιναν αρχικά στο ελικόπτερο το οποίο χρησιμοποιήθη
κε στην απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη από τις φυλακές Τρικάλων.
Οι διωκτικές αρχές αναζητούν τις δύο γυναίκες, οι οποίες αποβιβάστηκαν από το ελικόπτερο σε περιοχή των Τεμπών, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αυτές δεν συμμετείχαν.......

Τραγωδία στον καταυλισμό σεισμοπληκτων Πύργου . O 52χρονος, φάνηκε πως προσπάθησε να βγει έξω από το φλεγόμενο "κουτί" αλλά λόγω της αναπηρίας του και των συνθηκών που επικρατούσαν, δεν τα κατάφερε και εγκλωβίστηκε μπροστά στην πόρτα.



Πλημύρισε για μια ακόμα φορά το υπόγειο του Δημαρχείου Αλμωπίας στην Αριδαία, από τη δυνατή νεροποντή το απόγευμα της Δευτέρας.



Ενδεικτικό των καιρικών συνθηκών που έπληξαν χθες βράδυ την κεντρική Μακεδονία είναι πως η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε 280 κλήσεις για βοήθεια εκ των οποίων οι 180 από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας η οποία επλήγη περισσότερο από τη νεροποντή