LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Eίχαν ρημάξει την Αράχωβα


Τέσσερις αλλοδαποί είχαν γίνει ο εφιάλτης των κατοίκων στην Αράχοβα καθώς τους τελευταίους μήνες είχαν διαπράξει 28 διαρρήξεις σπιτιών. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ποντικούς στο Λιβάδι Βοιωτίας και ακινητοποίησαν τα δυο οχήματα τους. Μέσα σε αυτά .....


εντόπισαν πλήθος ειδών οικιακής χρήσης, ηλεκτρονικές συσκευές, διαρρηκτικά εργαλεία και κινητά τηλέφωνα.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες, είχαν συγκροτήσει οργανωμένη σπείρα από τον Ιούνιο του 2011, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους που αναζητούνται.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα ορισμένα θύματα των κλοπών είχαν «εμπιστευτεί» στους δράστες την φύλαξη των σπιτιών τους. Εκείνοι όμως εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία και γνωρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες τους απουσιάζουν, άρπαζαν ότι μπορούσαν. Οι δράστες δεν δίσταζαν να αφαιρέσουν ακόμη και ολόκληρες εντοιχισμένες κουζίνες, ενώ από πολλές οικίες ξεκόλλησαν κουφώματα μαζί με τα παράθυρα, στη συνέχεια μετέφεραν τα κλοπιμαία με αλβανικά «φορτοταξί» στην Αλβανία.  
Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 29χρονος «εγκέφαλος» της σπείρας συνελήφθη για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου