LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ριφιφί σε σχολείο

Δεν προλαβαίνουν  να επιλαμβάνονται σε διαρρήξεις  σχολείων οι αστυνομικές υπηρεσίες  όλης της Θεσσαλίας, με τα  κρούσματα να αποτελούν καθημερινά  φαινόμενα. Η τελευταία εισβολή  στο σχολικό συγκρότημα της Νεάπολης στο Βόλο, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο αφού οι.......
 
δράστες έκαναν… ριφιφί για να αρπάξουν ηλεκτρονικά είδη και τα χρήματα που προορίζονταν για την εκδρομή της Γ΄ Λυκείου!

Οι δράστες μπήκαν στο κτίριο όπου στεγάζονται το 4ο Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο από ένα φεγγίτη στο ισόγειο. Μπήκαν στο γραφείο του διευθυντή του Γυμνασίου και άρπαξαν δύο φορητούς υπολογιστές, μία τηλεόραση, μία φωτογραφική μηχανή, μία κάμερα και 100 ευρώ. Στη συνέχεια, άνοιξαν μια μεγάλη τρύπα στην γυψοσανίδα του τοίχου στο γραφείο του λυκειάρχη και τρύπωσαν μέσα!

Από  ένα ντουλάπι άρπαξαν γύρω  στα 400 ευρώ που είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές της Γ' τάξης από την πώληση ημερολογίων για να μειώσουν το κόστος της εκδρομής που προγραμμάτιζαν! Έπειτα, οι εισβολείς τρύπωσαν στο γραφείο της γραμματείας και στο εργαστήριο Πληροφορικής, αλλά δεν πείραξαν τους υπολογιστές και έφυγαν με τη λεία που είχαν ήδη πάρει. Μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που πήρε αποτυπώματα από όλους τους χώρους και αναζητά τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου