LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Συνέλαβαν τον έναν δολοφόνο του κοσμηματοπώλη

Τους δράστες της ανθρωποκτονίας του 35χρονου ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου στη Λυκόβρυση, εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής που είχε σημειωθεί στο κατάστημά του......


 στην οδό Πλαστήρα στις 31 Μαΐου του 2011.

Ο 35χρονος, Γιώργος Αλεξόπουλος, που ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ αλλά εκεί είχε διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Οι δράστες είναι δύο Αλβανοί, 23 και 26 ετών αντίστοιχα. Ο 23χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη ύστερα από συνεργασία των αστυνομικών της Ασφάλειας με τη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα στις 7 Δεκεμβρίου στο Ελ. Βενιζέλος.

Οι αστυνομικοί ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας και κρατώντας όπλα, είχαν εισέλθει στο κοσμηματοπωλείο του θύματος, αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσυκλέτα που εγκατέλειψαν στο Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι, μαζί με τα κράνη τους και τα όπλα.

Κρύφτηκαν για μερικές μέρες σε σπίτι φίλου τους στη Νέα Μάκρη και τελικά διέφυγαν στην Αλβανία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη δύο Αλβανούς, 23 και 24 ετών οι οποίοι τους διευκόλυναν στη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου