LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Υπαξιωματικός εκβίαζε ανήλικες μέσα από τη φρεγάτα !!!!!

Σύμφωνα με καταγγελία 21χρονης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άγνωστο άτομο την απειλούσε μέσω προφίλ που διατηρούσε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης « Facebook », ότι θα δημοσίευε στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχόμενο με την ίδια, όταν ήταν ανήλικη.
Σε αντάλλαγμα ο δράστης απαιτούσε εκβιαστικά να έρθουν σε σεξουαλική επαφή ή να του δώσει .........



χρήματα. Από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έγινε στο πλαίσιο της άρσης του απορρήτου και σε συνεργασία με τις εταιρείες του συγκεκριμένου διαδικτυακού χώρου, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 30χρονος.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Από την επιτόπια αυτοψία στα αρχεία του υπολογιστή, βρέθηκε τόσο το επίμαχο προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης όσο και ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του οποίου γινόταν η σύνδεση στο επίμαχο προφίλ.

Επιπλέον, βρέθηκε πλήθος λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που παραπέμπουν σε έτερους λογαριασμούς χρηστών στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», οι οποίοι ερευνώνται για τυχόν διάπραξη αξιόποινων πράξεων. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, προκειμένου να εξεταστεί και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των ανωτέρω λογαριασμών καθώς και οι καταγεγραμμένες συνομιλίες των ως άνω προφίλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου