LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ενστολες συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την χώρα

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι Αστυνομικοί ενάντια στις  εξαγγελθείσες νέες περικοπές.
Ένστολες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν :
· Η Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Π.Ο.ΑΣ.Υ., σας προσκαλεί τη
Δευτέρα 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 12:30 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τοΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.ΜΕ.Θ., στην οδό Μοναστηρίου 326.
Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12:30 μπροστά στην Αστυνομική ......


Διεύθυνση Γρεβενών.
Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και κατά τις ώρες 10.00΄ έως 14.00΄ Αστυνομικοί και Πυροσβέστες του Νομού Κιλκίς θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς μοιράζοντας ενημερωτικό κείμενο προς τους πολίτες του Νομού.
Διήμερο ένστολων διαμαρτυριών ετοιμάζουν για τη Δευτέρα και την Τρίτη οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι σε Έβρο, Ξάνθη και Κομοτηνή.
Στους δρόμους οι Ξανθιώτες αστυνομικοί κατα της απόφασης για αναστολή λειτουργίας της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης.
Στις 12.00 το μεσημέρι αντίστοιχη διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, με το εκεί συνδικαλιστικό όργανο να επισημαίνει πως «η καθολική παρουσία όλων των συναδέλφων θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στα σχέδια των κρατούντων για την συνέχιση της καταλήστευσης αυτών που έχουν ταχθεί να συλλαμβάνουν τους ληστές»
Μια ημέρα μετά, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου ένστολη διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής.
Επίσης την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11.00΄ θα πραγματοποιηθεί Ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Α.Δ. Κιλκίς με προσκεκλημένους τοπικούς παράγοντες, κ.κ. Βουλευτές, τους εκπροσώπους των κομμάτων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων των άλλων κλάδων των εργαζομένων.
Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί ένστολη περιφερειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κομοτηνή, στη συνέχεια των κινητοποιήσεων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
· Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 στην Κοζάνη μαζί με τις υπόλοιπες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου