LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Θύματα τροχαίου 8 ηθοποιοί.....

thiasos_troxaio_16-9-2012

Θύματα τροχαίο ατυχήματος έπεσαν οκτώ διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί του θιάσου «Τι βουλή θα παραδώσεις», στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού, στην Κύπρο, όπου βρίσκονται στο πλαίσιο περιοδείας.
Ανάμεσά τους, η Αννα Παναγιωτοπουλου, Χρύσα Ρόπα, Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μίρκα Παπακωσταντίνου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της ......


Κυριακής κοντά στην έξοδο Ζυγίου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο, παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου.
Σύμφωνα με το sigmalive, δεύτερος οδηγός που αντιλήφθηκε έγκαιρα το ατύχημα, στάθμευσε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και κατέβηκε για βοήθεια.
Στη συνέχεια, το μικρό λεωφορείο (mini bus) που μετέφερε τους ηθοποιούς και ακολουθούσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα.
Ο οδηγός του πρώτου οχήματος, βγήκε από αυτό και εγκατέλειψε τη σκηνή τρέχοντας.
Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οκτώ από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.
Η Χρύσα Ρόπα κρατήθηκε για νοσηλεία, καθώς έχει υποστεί διάσειση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου