LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΔΑΡΑΤΟ !!!!!

Η οικονομική κρίση έχει πλήξει και την ελληνική Αστυνομία. Τα μισά σχεδόν περιπολικά της Αθήνας είναι ακινητοποιημένα, καθώς δεν υπάρχουν τα σχετικά κονδύλια για ανταλλακτικά στα συνεργεία, ωστόσο και αυτά που δεν έχουν πρόβλημα περιορίζουν..................

 κατά πολύ τις περιπολίες τους, καθώς οι υπεύθυνοι δεν έχουν κονδύλια για να πληρώσουν βενζίνη.

Συγκεκριμένα, από τα 60 περιπολικά της Άμεσης Δράσης της Αττικής μόνο τα 25 με 30 συνεχίζουν να περιπολούν τους δρόμους ενώ το πρόβλημα έχει επεκταθεί και στην ομάδα ΔΙΑΣ, που είναι μία από τις πιο μάχιμες υπηρεσίες, καθώς από τις 1.000 μοτοσικλέτες οι 250 βρίσκονται σε αχρησία.

Μέχρι και καταγγελίες ότι πριν από λίγες μέρες η ΓΑΔΑ βρέθηκε να μην έχει ούτε φωτοτυπικό χαρτί Α4 έγιναν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταφύγει σε άλλη δημόσια υπηρεσία για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.
Πάντως, επισήμως από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υποβαθμίζουν τις κατηγορίες για κατάρρευση της Ελληνικής Αστυνομίας και τονίζουν ότι οι ανησυχίες είναι «υπερβολικές», ακόμα και στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν επισημάνει τις δυσλειτουργίες που έχουν παρατηρηθεί από τις οικονομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου