LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Σκηνές "Φάρ-Ουέστ" στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας!

Πρωτοφανές κυνηγητό μεταξύ τριών άγνωστων ταχύπλοων σκαφών και δύο -επίσης ταχύπλοων- σκαφών του ΠΝ εξελίχθηκε σήμερα από τις 12:00 το βράδυ έως και τις 03:00 σήμερα το πρωί περίπου μέσα στη λεκάνη του Ναυστάθμου Σαλαμίνας! Η καταδίωξη έγινε κυριολεκτικά μπροστά τα μάτια του προσωπικού βάρδιας........................

 όλων των πολεμικών σκαφών που βρίσκονταν στο Ναύσταθμο.

Ριπές αυτομάτων όπλων από τους ειδικούς φρουρούς που φυλάσσουν τον Ναύσταθμο και επικίνδυνοι ελιγμοί με υψηλές ταχύτητες από τα τρία άγνωστα σκάφη δημιούργησαν ένα πρωτοφανές σκηνικό «Φαρ Ουέστ» μέσα στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη ναυτική βάση της χώρας. Τα τρία σκάφη που εντοπίστηκαν από τους ειδικούς φρουρούς του ΠΝ δεν υπάκουσαν στα σήματά τους αναπτύσσοντας ταχύτητα και προσπαθώντας να διαφύγουν.
Το γεγονός πως η καταδίωξη εξελίχθηκε μέσα στην «καρδιά» του ΠΝ, αλλά και πως δεν είναι η πρώτη φορά, όπως μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια, καταδεικνύει από μόνο του τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μια κατάσταση η οποία είναι απορίας άξιο πως -και εάν- σκέφτεται να την αντιμετωπίσει η ηγεσία του ΠΝ.

Aπό το ΓΕΝ δεν επιβεβαιώνουν, ως συνήθως, το συμβάν.

Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου