LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΝΤΟΜΙΝΟ !!!!

Συγκρούσεις σημειώθηκαν σήμερα διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων στην Τεχεράνη με την αστυνομία να προβαίνει σε ρίψεις χημικών. «Υπάρχουν χιλιάδες άτομα που συμμετέχουν στην πορεία και οι δυνάμεις ασφαλείας χρησιμοποίησαν έριξαν χημικά για τους διαλύσουν όταν αυτοί βρίσκονταν στην πλατεία Imam Hossein» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Η πορεία είχε οργανωθεί από το «πράσινο κίνημα» της αντιπολίτευσης και πιο............

 συγκεκριμένα από τους δύο ηγέτες της τους Mirhossein Mousavi και Mehdi Karroubi, οι οποίοι είχαν ζητήσει άδεια για την πραγματοποίηση της πορείας από τις ιρανικές αρχές, οι τελευταίες όμως δεν έκαναν τον κόπο ούτε καν να τους απαντήσουν.
Οι διαδηλώσεις οργανώνονται σε όλο τον αραβικό κόσμο σε ένδειξη συμπαράστασης στους εξεγερμένους λαούς της Τυνησίας και της Αιγύπτου Τόσο ο Mousavi όσο και ο Karroubi βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Η πορεία οργανώθηκε πρακτικά «εκ του προχείρου» και μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων. Μάλιστα σύμφωνα με τους διαδηλωτές το καθεστώς είχε φροντίσει να κόψει τις υπηρεσίες κινητών τηλεφώνων σε όλη την περιοχή που θα πραγματοποιείτο η πορεία από την πλατεία Imam Hossein δηλαδή μέχρι την πλατεία Azadi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου