LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Άλλη μια ημέρα όπου ο κάθε Αθηναίος θα κουβαλήσει τον δικό του... σταυρό του μαρτυρίου ξημερώνει, καθώς και την Τετάρτη συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στους χώρους της Υγείας αλλά και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Οι εργαζόμενοι στα MMM έχουν προγραμματίσει..............

νέες στάσεις εργασίας, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για τις αστικές συγκοινωνίες. Πιο συγκεκριμένα:
· Οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, το μετρό και το τραμ δεν θα κινηθούν από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι.
· Τα μπλε λεωφορεία της ΕΘΕΛ τραβούν χειρόφρενο από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι
· Τα τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους του Λεκανοπεδίου από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα.
Όπως γίνεται αντιληπτό, οι δρόμοι για ακόμα μια ημέρα θα είναι κόλαση, αφού τις συγκεκριμένες ώρες όποιος θελήσει να μετακινηθεί, θα πρέπει να πάρει το δικό του αυτοκίνητο ή ταξί. Η κατάσταση θα επιβαρυνθεί μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας ακόμα περισσότερο, αφού κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ θα πάρουν μέρος στη διαδήλωση και την πορεία που διοργανώνουν οι γιατροί.
Οι τελευταίοι συνεχίζουν επίσης τις κινητοποιήσεις τους, κάτι που σημαίνει ότι περιμένει μια ακόμα ημέρα ταλαιπωρίας όσους ασφαλισμένους είχε τύχει να κλείσουν ραντεβού στο ΙΚΑ. Η απεργία συνεχίζεται, όπως και το αλαλούμ με τους ιδιώτες στους οποίους παραπέμπει το ίδρυμα. Πέραν αυτού όμως, την Τετάρτη συνεχίζεται και η απεργία των φαρμακοποιών, που θα λάβουν απόφαση για ενδεχόμενη συνέχισή της.
Σα να μην μας φτάνουν όλα αυτά, έχουν βγει και τα τρακτέρ στους εθνικούς δρόμους με τους αγρότες να εμφανίζονται έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κόψουν την Ελλάδα στα δύο. Τέλος, συνεχίζεται και η απεργία των δικηγόρων, οι οποίοι μάλιστα ετοιμάζονται την Πέμπτη να ξεκινήσουν με πούλμαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και να κατέβουν με κομβόι στην Αθήνα, ώστε την Παρασκευή να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου