LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΡΟΖ ΚΥΚΛΩΜΑ

Στα ίχνη μεγάλου "ροζ" κυκλώματος έφτασε το τμήμα δίωξης οργανωμένου εγκλήματος της Ασφάλειας.Έξι αδίστακτες γυναίκες και δυο άνδρες έφερναν γυναίκες από την Ρουμανία με την υπόσχεση ότι θα τους βρουν δουλειά στον τομέα της καθαριότητας.
Οι εννέα Ρουμάνες, ηλικίας 19 έως 20 ετών, που ήρθαν στην χώρα μας για μια καλύτερη ...................
ζωή, δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα επακολουθούσε.
Μόλις έφτασαν στην Ελλάδα τις πήγαιναν κατευθείαν σε ένα μικρό, σκοτεινό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, για να μπορούν να τις κρατούν εκεί κλειδωμένες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Σε αυτόν τον χώρο ξεκίνησε το μαρτύριο των εννέα γυναικών. Τα μέλη του κυκλώματος τις ξυλοκοπούσαν και τις βίαζαν. Μάλιστα στους βιασμούς συμμετείχε και μια από τις γυναίκες που είχαν σχεδιάσει την… νέα ζωή των άτυχων γυναικών.
Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Τις έβαζαν να δουλεύουν για 16 ολόκληρες ώρες καθημερινά σε τρεις οίκους ανοχής για μόλις 20 ευρώ.
Το μυστικό των εννέα μαστροπών αποκαλύφθηκε όταν μια από τις Ρουμάνες κατάφερε και το έσκασε από το σπίτι «φυλακή» μέσα στο οποίο ζούσε, χωρίς την θέληση της και αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.
Άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν το σπίτι που κρατούσαν τα θύματα τους και συνέλαβαν τα οκτώ άτομα του κυκλώματος.

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου