LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ


Στην Κηφισιά, συμβολή της Λεωφ. Κηφισίας με την οδό Ζηρήνης, συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, γιατί από κοινού με (3) άγνωστους συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από ημεδαπούς, χρηματικό ποσό.....................
 και τα κινητά τους τηλέφωνα. Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) μαχαίρι.
 Στην Κηφισιά, οδός Αγ. Κυριακής, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
 Στο Κορωπί, 8ο χλμ. Λεωφ. Βάρης – Κορωπίου, (2) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στο Κορωπί, οδός Αγ. Μαρίνας, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στην Πετρούπολη, συμβολή των οδών Ελαιών και Σεφέρη, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Στον Αγ. Ι. Ρέντη, οδός Καμπάνη, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας αλλοδαπού και με την απειλή όπλου και μαχαιριού, αφού τραυμάτισαν ελαφρά τον ανιψιό του ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Στις Αχαρνές, οδός Αριστοτέλους, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πιτσαρία και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Στα Πατήσια, οδός Καβάφη, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε «ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ» και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στις Αχαρνές, οδός Πάρνηθος, (5) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε «ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ», ιδιοκτησίας αλλοδαπού και με την απειλή όπλων, αφού τραυμάτισαν με μαχαίρι στο χέρι υπάλληλο, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου