LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΓΩΓΗ ΙΜΑΜΗ-ΕΝΤΟΠΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Σε δέκα συλλήψεις Πακιστανών προχώρησαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής μετά από επιχείρηση στην περιοχή του Αιγίου.Οι δράστες πριν από λίγες ημέρες είχαν απαγάγει τον Πακιστανό Ιμάμη,το οποίο παγίδευσαν ,λέγοντάς του ,ότι θέλουν να  πραγματοποιήσε έναν γάμο.Πράγματι ο Ιμάμης πήγε στο σημείο.................

 που του υπέδειξαν οι δράστες  οι οποίοι δια της βίας τους μετέφεραν από την περιοχή του Αιγάλεω  σε αγροτική οικία στο Αίγιο.

Στο διάστημα της κράτησης, οι δράστες ασκούσαν σωματική βία στους απαχθέντες για να εξαναγκάσουν τους συγγενείς τους, με τους οποίους επικοινωνούσαν τηλεφωνικά, να πληρώσουν σαν λύτρα, χρηματικό ποσό πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ για τον καθένα.
Τελικά, παρ’ ότι τα χρήματα τα κατέβαλε ο αδερφός του ιμάμη, που ζει στο Λονδίνο, δεν τους απελευθέρωσαν, με προφανή σκοπό να ζητήσουν και άλλα χρήματα. Όμως, μετά από προσεκτικές έρευνες, εντοπίσθηκε ο χώρος κράτησής τους και παρουσία Εισαγγελέα, με γρήγορη και αιφνιδιαστική επιχείρηση, χθες 2-2-2011, απελευθερώθηκαν και συνελήφθησαν οι δέκα (10) δράστες, όλοι υπήκοοι Πακιστάν.

Κατά την έρευνα στο χώρο κράτησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
• Χρηματικό ποσό -7.500- ευρώ.
• Πλήθος κινητών τηλεφώνων.
• Ξύλα με τα οποία χτυπούσαν τα θύματα.
• Σχοινιά με τα οποία είχαν δεμένα τα θύματα.
• Απόδειξη είσπραξης των λύτρων, από εταιρία ηλεκτρονικής αποστολής χρημάτων, που είχαν καταβληθεί από τον αδελφό του ιμάμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου