LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

30χρονος εξαπατούσε ηλικωμένους αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά

Ένας 30χρονος Αθηναίος έπεσε χθες στα χέρια της αστυνομίας, στην περιοχή των Βουτών, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και απάτη. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να είχε εξαπατήσει αρκετούς ηλικιωμένους, στην ύπαιθρο του νομού Ηρακλείου, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά...

Ο άνδρας συνελήφθη από άνδρες του ΤΑΕ και του Αστυνομικού Τμήματος..................

Αγίου Μύρωνα μετά την καταγγελία 80χρονης από τις Βούτες ότι προσπάθησε να την ξεγελάσει για να της πάρει 350 ευρώ, καθώς η κόρη της τα είχε ανάγκη μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Η 80χρονη δεν πείστηκε από τα λόγια του νεαρού άνδρα, λέγοντάς του ότι θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με την κόρη της πριν του δώσει τα χρήματα. Όταν όμως άκουσε πως θα υπάρξει επικοινωνία των δύο γυναικών, τράπηκε σε φύγη, λέγοντας πως θα ξαναπεράσει....!
Η ηλικιωμένη γυναίκα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και αποφάσισε να τον ακολουθήσει, τον είδε να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο, από το οποίο κράτησε στοιχεία και στη συνέχεια, τα έδωσε στην Αστυνομία.
Ακολούθως, δόθηκε το σχετικό σήμα, προς όλα τα περιπολικά για την αναζήτηση του συγκεκριμένου οχήματος, με αποτέλεσμα άνδρες του ΤΑΕ, που περιπολούσαν στην περιοχή του Κρουσώνα, να τον εντοπίσουν στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης και στη συνέχεια, τον οδήγησαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.
Όπως προέκυψε, ο νεαρός άνδρας είχε εξαπατήσει, με τον ίδιο τρόπο, ακόμη πέντε ηλικωμένους ανθρώπους στο Ηράκλειο, τις Γούβες και το Θραψανό αποσπώντας διάφορα χρηματικά ποσά από 450 ευρώ έως και 9250 ευρώ!
Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο άδειες οδήγησης αυτοκινήτου Κυπριακών αρχών, τη μία εκ των οποίων φέρεται να χρησιμοποίησε για τη σύναψη μισθωτηρίου συμβολαίου με σκοπό την ενοικίαση αυτοκινήτων.
Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, ήταν πλαστή.
Ακόμη, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία οθόνη υπολογιστή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου