LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Νεωκόρος φύλαγε τσίλιες όταν τα φιλαράκια του κάπνιζαν χασίς μέσα στην εκκλησία!

«Μπάτε σκύλοι αλέστε» είχε κάνει την εκκλησία του νεωκόρος σε χωριό γειτονικό της Πάτρας!

Ο λόγος; Απλά άνοιγε την πόρτα της Εκκλησίας προκειμένου κάποια «κολλητάρια» του να καπνίζουν ανενόχλητοι το… χασίς τους!

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Κόσμος» το γεγονός στην τοπική κοινωνία δεν ήταν και τόσο κρυφό αφού οι ψίθυροι σε καφενεία και γειτονιές για το μυστικό του νεωκόρου είχαν πάρει «φωτιά».
Σύμφωνα με καταγγελίες ο νεαρός νεωκόρος της εκκλησίας που είχε τα κλειδιά, άνοιγε το ναό και οι φίλοι του νεαρής – κυρίως - ηλικίας έναναν το τσιγαράκι τους χωρίς να έχουν το φόβο πως κάποιος θα τους εντοπίσει, σε έναν χώρο άλλωστε υπεράνω πάσης υποψίας!
Ωστόσο μέχρι πρόσφατα το «νέο» δεν είχε φθάσει στα αυτιά του εφημέριου, πόσο μάλλον σε αυτά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, ο οποίος θα έβαζε στη θέση του τον νεωκόρο!
Μέχρι ώρας πάντως σημειώνεται πως δεν έχει διαπιστωθεί αν και ο ίδιος ο νεωκόρος έκανε χρήση κάνναβης αφού οι καταγγελίες στην τοπική εφημερίδα μιλούν μόνο για… «τσίλιες»!
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε εκκλησία!
Να θυμίσουμε ότι προ ημερών στη Λακωνία συνελήφθη ένα ζευγάρι που έκρυβαν χασίς σε προαύλιο εκκλησίας στη Μαγούλα του δήμου Μυστρά ποσότητα ινδικής κάνναβης!
Ο άνδρας μάλιστα οδήγησε τους αστυνομικούς στην εκκλησία όπου, μαζί με έναν άλλον που εξακολουθεί και αναζητείται έκρυβαν χασίς... στα κεραμίδια προκειμένου να μην εντοπιστεί η ποσότητα!
Επίσης, στην περιοχή της Ηλείας προ δύο ετών είχε συλληφθεί ιερέας να κάνει χρήση χασίς.
Είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας, όμως είχε αφεθεί ελεύθερος καθώς θεωρήθηκε χρήστης και όχι έμπορος! Έκρυβε μάλιστα την ποσότητα ινδικής κάνναβης σε ένα σπιρτόκουτο!
Τέλος, το 2007 στον Άγιο Κήρυκο, είχε συλληφθεί 49χρονος ιερέας για κατοχή και μεταφορά δύο πλαστικών συσκευασιών με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, βάρους 1.780 γραμμαρίων. Ο ίδιος υποστήριζε ότι «κάνει χρήση χασίς από νεαρή ηλικία».



Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου