LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Εκτός από τα γεωργικά μηχανήματα έκλεψαν και τις κότες

Πήραν μαζί τους φεύγοντας 28 κοτόπουλα, 40 κιλά κρασί, ντομάτες, αγγούρια, σκόρδα και κρεμμύδια



Η κρίση καλά κρατεί όπως καλά κρατεί και η ασυδοσία των κλεφτών στο νομό Ηλείας. Κυρίως στην ύπαιθρο τίποτα δεν αφήνουν να πάει χαμένο και κλέβουν τα πάντα.

Σε αποθήκη στην περιοχή των Λεχαινών οι κλέφτες μάλλον είχαν μαγειρικές ανησυχίες, αφού εκτός από τα γεωργικά εργαλεία που βρήκαν εκεί, πήραν μαζί τους φεύγοντας 28 κοτόπουλα, 40 κιλά κρασί, ντομάτες, αγγούρια, σκόρδα και κρεμμύδια, όλα ότι πρέπει να ένα ωραίο γεύμα.
Οι εκκλησίες παραμένουν σταθερή αξία στις προτιμήσεις των διαρρηκτών. Έτσι την περασμένη νύχτα τρεις εκκλησίες στην Ηλεία βρέθηκαν στο στόχαστρο, αλλά μόνο μία στον Αγ. Ιωάννη Πύργου, είχε γεμάτο παγκάρι, που φρόντισαν οι κλέφτες να αδειάσουν.

Κατά άλλα όποιος ψάχνει έστω και λίγο βρίσκει και κάποιοι κλέφτες βρήκαν και φυσικά πήραν μαζί τους, εργαλεία και ηλεκτρογεννήτριες από εργοτάξιο στην Αρχαία Ολυμπία, υλικά ποτίσματος σε αγρόκτημα στον Πύργο, αλυσοπρίονο από φορτηγό στην Βαρβάσαινα, ποτιστική μηχανή στο Λαμπέτι. Τέλος επειδή από αυτό το νομό τα παράδοξα δεν λείπουν, στη Γαστούνη, γαμπρός κατήγγειλε στην Αστυνομία τον πεθερό του ότι του έκλεψε από την αυλή του σπιτιού του, την ηλεκτρική κουζίνα και το πλυντήριο ρούχων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου