LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Επιχείρησε να πουλήσει το νεογέννητο εγγόνι της!

Δεν δίστασε να μετατρέψει σε... εμπόρευμα το νεογέννητο εγγόνι της μιας 40χρονη γυναίκα που ούτε λίγο ούτε πολύ επιχείρησε να το πουλήσει πριν καλα-καλά δει το φως της ζωής. Το αγοράκι γεννήθηκε πριν απο τρεις μέρες.....................
στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και ανήκει στη φυλή των Ρομά.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες επιχερηματία η 40χρονη γυναίκα -που είχε φύγει απο το νοσοκομείο- κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά τον πλησίασε ζητώντας του να μεσολαβήσει ώστε να βρεθει μια οικογένεια που θα είχε την δυνατότητα να το υιοθετήσει έναντι φυσικά της καταβολής χρηματικού ποσού καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της η οικογένεια αδυνατούσε να το κρατήσει αφού οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες διαβιώνει ήταν άθλιες. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία η γυναίκα απέφυγε εξαρχής να προσδιορίσει το οικονομικό αντάλλαγμα τονίζοντας πως στην περίπτωση που βρισκόταν κάποιο ζευγάρι τότε το... παζάρι θα αναλάμβανε η μητέρα του μωρού.
Ο επιχειρηματίας ενημέρωση την αστυνομία για το περιστατικό ενώ λίγη ώρα αργότεα άνδρες της ασφάλειας Ηρακλείου συνέλαβαν την 40χρονη η οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας παράνομης υιοθεσίας βρέφους.

αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου