LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αιματηρή συμπλοκή με τραυματίες στα Χανιά

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, την Κυριακή, στα Χανιά, μεταξύ αλλοδαπών και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικονομικές διαφορές ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί. Δύο άτομα τραυματίστηκαν στο πόδι ενώ όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ................

με τραύματα και νοσηλεύονται φρουρούμενοι, εκτός κινδύνου.


Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής, στην Κίσσαμο Χανίων, συνελήφθη από αστυνομικούς του οικείου Α.Τ και των ΤΑΕ Χανίων, 29χρονος υπήκοος Γεωργίας,κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Ν. περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών έπεσαν και δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 32 ετών, υπήκοοι Αλγερίας, κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Γεωργιανός επισκέφτηκε τους δύο Αλγερινούς και, μετά από καβγά, με τη χρήση πυροβόλου όπλου, πυροβόλησε εναντίον τους τουλάχιστον δύο φορές, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει ελαφρά στα πόδια. Οι παθόντες, ακινητοποίησαν τον δράστη και με τα χέρια τους τον τραυμάτισαν στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε Χανίων και Α.Τ Κισάμου προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν όλους τους εμπλεκόμενους, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα υποπολυβόλο όπλο τύπου UZI με γεμιστήρα και 25 φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm.
Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού ,στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-Στην οικία του Γεωργιανού, ένα πιστόλι μάρκας MARTIAN διαμετρήματος 7,65 cal, Ισπανικής προέλευσης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 30 εκατοστών καλλιεργούμενο σε γλάστρα.
-Στην οικία των Αλγερινών δύο κάλυκες φυσιγγίων διαμετρήματος 9 mm και ένα θραύσμα από βολίδα
Από την προανάκριση, που ενεργεί το Α.Τ Κισάμου, προέκυψε ότι οι Αλγερινοί στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων και ο Γεωργιανός έχει απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές, προ τετραετίας για παράβαση του Ν. Περί Όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου