LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα της αστυνομίας

Ακινητοποιημένα στο πάρκινγκ, βρίσκονται τα μισά περίπου αυτοκίνητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, αφού η παραμικρή βλάβη τα θέτει εκτός λειτουργίας, λόγω έλλειψης κονδυλίων συντήρησης.


Τα κονδύλια που φτάνουν από την Αθήνα είναι πενιχρά και με βάση αυτά επιχειρείται να γίνει το καλύτερο σε τοπικό επίπεδο, όμως αυτό είναι πολύ λίγο μπροστά στις πραγματικές ανάγκες που υπάρχουν.
Έτσι έχουν ακινητοποιηθεί αυτοκίνητα επειδή δεν υπάρχουν κονδύλια για να γίνει αλλαγή λαδιών.
Η κατάσταση είναι τραγική σημειώνουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι διαπιστώνουν ότι σε λίγο δεν θα είναι σε θέση ούτε να κάνουν περιπολία μέσα στην πόλη.
Εν τω μεταξύ ο κλάδος των αστυνομικών είναι ανάστατος καθώς αποφασίστηκε να μην εκταμιευθεί το ποσό που απαιτείται για τις νυχτερινές υπηρεσίες.
Το θέμα είναι πιθανό να οδηγήσει στην δυναμική αντίδραση του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ., όπως ακόμη και «λευκή απεργία» ή παραιτήσεις.
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν μόλις την τελευταία στιγμή διασώθηκαν τα χρήματα του Οκτωβρίου για την εκτός πενθημέρου εργασία τους, ενώ σοβαρό θεωρείται το ενδεχόμενο από το 2011 να κοπούν και τα πρόσθετα χρήματα για την εργασία του Σαββατοκύριακου και στην θέση τους να δίνεται υποχρεωτικό ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου