LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Διευθυντής μεγάλης αθλητικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, ύστερα από εντολή του αθλητικού εισαγγελέα.
Αιτία για την σύλληψη στάθηκε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που διευθύνει την Παρασκευή, όταν παρουσίαζε φωτογραφίες από επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη στους δρόμους γύρω από το γήπεδο όπου έγινε ο αγώνα ΠΑΟΚ – Φενερμπαχτσέ.
Η εφημερίδα είχε τίτλο «προκριθήκαμε και σας δείραμε» και είχε ρεπορτάζ για τις σκληρές ανταλλαγές ύβρεων και μηνυμάτων που υπάρχουν στο διαδίκτυο ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Φενέρ, στις οποίες είχαν εμπλακεί και οπαδοί άλλων τουρκικών ομάδων.
Το πρωτοσέλιδο θεωρήθηκε διθυραμβικό για τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη και έτσι έπειτα από εντολή εισαγγελέα, τρεις αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του δημοσιογράφου και τον πήγαν στο τμήμα, όπου και παρέμεινε το βράδυ της Παρασκευής για να περάσει αυτόφωρο.
Ο εισαγγελέας έκρινε ότι παρόμοια δημοσιεύματα υποκινούν τη βία και γι αυτό ζήτησε τη σύλληψη του καθύλην αρμόδιου, δηλαδή του υπεύθυνου της εφημερίδας.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου