LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ένας...παπάς πρωταγωνιστής στο ένοπλο επεισόδιο και την αρπαγή επιχειρηματία στις Μοίρες!

Απίστευτο! Ένας παπάς είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πίσω από την υπόθεση της αρπαγής ενός επιχειρηματία- του πρωτοφανούς περιστατικού που εκτυλίχθηκε στην κεντρική πλατεία των Μοιρών προχθές το βράδυ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολλών πολιτών που ήταν εκεί! Όπως αποκαλύπτει η ‘Πατρίς’ τα …ράσα δεν εμπόδισαν τον 37χρονο

 να πάρει το καλάσνικοφ και μαζί με τον επίσης ένοπλο 33χρονο αδερφό του να κάνουν την αρπαγή 52χρονου ελαιοχρωματιστή, ο οποίος καθόταν σε καφενείο.

“Αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι έφθασαν στο σημείο να πυροβολούν σε ώρα αιχμής μέσα στον κόσμο, αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες. Θα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί άνθρωποι.Αυτό δεν θα μείνει έτσι“, λένε οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες είχαν αναζητήσει νωρίτερα τον 52χρονο στο σπίτι του. Επειδή απουσίαζε, ζήτησαν από την σύζυγο του το κινητό του τηλέφωνο, δήθεν για επαγγελματικό ραντεβού. Πράγματι επικοινώνησαν μαζί του και ο ελαιοχρωματιστής τους υπέδειξε σε ποιο καφενείο βρισκόταν.

Ο ιερέας-ο οποίος φορούσε πολιτικά- μαζί με τον αδερφό του έφθασαν στην κεντρική πλατεία, επιβαίνοντας σε ένα ενοικιαζόμενο. Ακολούθησαν και άλλες τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ των δύο πλευρών ώστε ο 37χρονος να βεβαιωθεί για την ταυτότητα του ανθρώπου που αναζητούσε. Σύμφωνα με την κατάθεση του παθόντα, ο ιερέας του έκανε νεύμα να πλησιάσει στο αυτοκίνητο.

Μόλις έφθασε κοντά ο ελαιοχρωματιστής, ο 37χρονος απαίτησε, σε έντονο ύφος, να μπει στο ενοικιαζόμενο. Ο 52χρονος, αντιλαμβανόμενος τις άγριες διαθέσεις του, αρνήθηκε. Από την Αστυνομία αναφέρεται ότι την στιγμή εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο ο αδερφός του παπά, ο οποίος άρχισε να πυροβολεί με το καλάσνικοφ στο έδαφος, στα πόδια του 52χρονου, ενώ ο 37χρονος φέρεται να πυροβολούσε στον αέρα. Αμέσως μετά άρπαξαν τον ελαιοχρωματιστή και τον επιβίβασαν στο αυτοκίνητο, ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή.

Περίπου μισή ώρα αργότερα και αφού είχαν χτυπήσει τον 52χρονο στο δεξί μάτι και στο πίσω μέρος της κεφαλής με τα κοντάκια των όπλων-χρειάστηκε να κάνει ράμματα-τον ξεφορτώθηκαν στην περιοχή των Πιτσιδίων. Του πήραν το κινητό και τον προειδοποίησαν να μην πάει στην Αστυνομία γιατί θα “φρόντιζαν να ξανασμίξουν“. Η υπόθεση είναι αρκετά περίεργη. Η Αστυνομία αναζητά το κίνητρο του πρωτοφανούς περιστατικού, ωστόσο δεν έχει αμφιβολία για την ταυτότητα των δραστών.


Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου