LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Aποκλείουν όλη την Ελλάδα οι φορτηγατζήδες

Έξω από τη Βουλή παραμένουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και ΙΧ, πολλοί από τους οποίους κοιμήθηκαν το βράδυ μέχρι και σε παγκάκια, θέλοντας να δείξουν πως δεν υποχωρούν εν όψει της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής χθες και της ψήφισης σήμερα το μεσημέρι του επίμαχου νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των μεταφορών. Επιπλέον, διαμήνυσαν δια στόματος, κ. Πασπάτη, εκπροσώπου ιδιοκτητών φορτηγών, στην εκπομπή "Κοινωνία Mega", ότι μετά τις 12:00 θα κλείσουν τους δρόμους όπου έχουν μπλόκα.



Εντωμεταξύ το βράδυ της Τρίτης επικράτησε ένταση στον Σύνταγμα, όταν οι φορτηγατζήδες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στο εσωτερικό της Βουλής, κάτι που προσπάθησαν να κάνουν και χθες το μεσημέρι μετά την πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν.
Το κλίμα ήταν τεταμένο με τους μεταφορείς να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του κ. Ρέππα και της κυβέρνησης, να πετούν μπουκάλια και τις Αρχές να κάνουν χρήση δακρυγόνων.

Νωρίτερα, είχαν στήσει γιγαντοοθόνη μπροστά στη Βουλή, για να βλέπουν ζωντανά τη συνεδρίαση της Βουλής.Πολλοί από αυτούς άναψαν κεριά σαν να θέλουν να προσευχηθούν για το τι θα γίνει με τον κλάδο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου