LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η Αντιτρομοκρατική ερευνά ληστεία στην Εύβοια

Στο μικροσκόπιο (και) της αντιτρομοκρατικής έχει μπει η ένοπλη ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Ψαχνά Ευβοίας, για την οποία συνελήφθησαν τρία άτομα. Στην ληστεία τέσσερις κουκουλοφόροι με την απειλή όπλων απέσπασαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτες, ωστόσο στη συνέχεια συνελήφθησαν οι τρεις

 που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, στη θέση Πανόραμα της επαρχιακής οδού Χαλκίδας - Αιδηψού συνελήφθη μία 35χρονη, η οποία σύμφωνα με την Αστυνομία περίμενε τους ληστές, καθώς και ένας 27χρονος και ένας 28χρονος σε μικρή απόσταση. Ο ανακριτής Χαλκίδας διέταξε το πρωί την προφυλάκιση των δύο ανδρών, ενώ άφησε ελεύθερη τη γυναίκα με περιοριστικούς όρους. Οι άλλοι δύο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και οι τρεις συλληφθέντες ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και ο 27χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το 2003 σε 7 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στα σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, η 35χρονη είχε προσαχθεί το '94 για συμμετοχή στην κατάληψη της ΑΣΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου