LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ, ενώ από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση στέλνει το μήνυμα ότι δεν υποχωρεί και αν χρειαστεί, θα κινηθεί μέσω Δικαιοσύνης.

Από τους απεργούς έχουν κινητοποιηθεί περισσότερα από 400 φορτηγά και βυτιοφόρα, τα οποία βρίσκονται στους δρόμους, με τους βυτιοφορείς να δηλώνουν ότι θα μεταφέρουν στα «μπλόκα», άλλα 200 οχήματα.


Οι φορτηγατζήδες φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι την προσεχή Τετάρτη, οπότε θα ψηφιστεί από τη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο, ενώ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αιφνιδιαστικών κινήσεων, τις οποίες δεν ανακοίνωσαν.

Άνδρες της Τροχαίας και διμοιρίες των ΜΑΤ, που βρίσκονται στα σημεία συγκέντρωσης, έχουν εντολές να μην επιτρέψουν οργανωμένη πορεία οχημάτων προς το κέντρο της Αθήνας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, δήλωσε ότι η επίταξη ισχύει και ότι αν υπάρξει κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον, η κυβέρνηση θα κινηθεί μέσω της Δικαιοσύνης. «Κινούμαστε με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία», ανέφερε, « η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω και θα τηρήσει την νομιμότητα». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και ότι θα ακολουθήσει το άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων.

Τα πρατήρια είναι πλήρως εφοδιασμένα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα έλλειψης καυσίμων, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών, η οποία συνιστά ψυχραιμία, καλώντας τους καταναλωτές να μη πανικοβάλλονται από φήμες περί ελλείψεων καυσίμων και τους βενζινοπώλες να λειτουργούν επαγγελματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου