LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Έδωσε εξετάσεις οδήγησης 960 φορές!

Αν νομίζετε πως οι εξετάσεις οδήγησης κρατάνε μία ή δύο φορές απατάσθε: η Τσα Σα Σουν προσπάθησε ξανά και ξανά, έφτασε τις... 960 φορές και τελικά... το πήρε!!!

Επί τρία χρόνια, από τον Απρίλιο του 2005, έδινε εξετάσεις οδήγησης μία φορά την ημέρα, πέντε φορές την εβδομάδα. Λίγους μήνες μετά κουράστηκε και έδινε δύο φορές την εβδομάδα... Ποτέ δεν το έβαλε κάτω όμως!


Τι να κάνει άλλωστε η έρμη; Στην περιοχή Σιντσόν της Κορέας όπου διαμένει, το λεωφορείο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς και περνάει κάθε δύο ώρες. Είναι δυνατόν να μην οδηγείς;
Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την Τσα δεν ήταν ούτε το παρκάρισμα, ούτε η οπισθογωνα... Το γραπτό τεστ όπου έπρεπε να απαντήσει 40 ερωτήσεις για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μέσα σε 50 λεπτά δεν μπορούσε να περάσει, καθώς δυσκολευόταν με την ορολογία για την συντήρηση του αυτοκινήτου.
Η -σήμερα- 69χρονη κατάφερε να περάσει τα γραπτά την 950η φορά, τον περασμένο Νοέμβριο και έκτοτε άρχισε την πρακτική για τα δύο τεστ οδήγησης που έπρεπε να περάσει. Ε σε αυτά απέτυχε (μόνο) τέσσερις φορές στο καθένα!
Εκτός από την ταλαιπωρία, έβαλε και το χέρι βαθιάαα στην τσέπη, αφού τα εξέταστρα είναι 5 δολάρια. Πολλαπλασιάστε το με το 960 να δείτε πόσο της πήγε το δίπλωμα! Αν ήταν στη χώρα μας, πάντως, μπορεί να το είχε πάρει και γρηγορότερα και με λιγότερα χρήματα (κακεντρέχειες)...Σε κακό δεν της βγήκε όμως: πέραν του ότι έγινε γνωστή ανά τον κόσμο, γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία της έκανε δώρο ένα αμάξι αξίας 16.800 δολαρίων, ενώ την έκανε και κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής της καμπάνιας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου