LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Σύλληψη ενός (1) διακινητή και δεκαέξι (16) λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν , από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, για μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας δεκαέξι (16) λαθρομεταναστών.


Συγκεκριμένα, άνδρες της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομετανάστευσης του Τ.Σ.Φ. Φερών, με τη χρήση τεχνικών μέσων, εντόπισαν στην περιοχή Γεμιστής ομάδα λαθρομεταναστών, η οποία κατευθύνθηκε πλησίον του οικισμού Κήπων. Την 22.45΄ ώρα της ίδιας ημέρας μετέβησαν στο σημείο δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτ/τα. Στο πρώτο όχημα επιβιβάσθηκαν επτά (7) άτομα και στο δεύτερο εννέα (9).

Τα οχήματα κατευθύνθηκαν προς την Εγνατία οδό και σε σήμα στάσης που τους δόθηκε, ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου το ακινητοποίησε, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη μετά από λίγο. Επίσης, συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες λαθρομετανάστες.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. Αλεξ/πολης αποβίβασε τους λαθρομετανάστες, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Οι επιβαίνοντες λαθρομετανάστες εντοπίσθηκαν στην ανωτέρω περιοχή και συνελήφθησαν, ενώ το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην αγροτική περιοχή Άβαντος Αλεξ/πολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου